miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele de la SCM Craiova au început pregătirea pentru noul sezon

Echipa de handbal feminin a Craiovei a revenit la antrenamente. Oltencele au avut reunirea pe 8 iulie, pe terenul Centrului Turistic de Agrement şi Sport „Aripile” și au început deja pregătirea pentru noul sezon de Liga Florilor.
La prima şedinţă de pregătire, sportivele pregătite de Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu şi Grigore Albici au efectuat un antrenament de reacomodare la efort. La reunire, Craiova a avut în lot 11 jucătoare: Ekaterina Dzhukeva, Bianca Curmenţ – Nicoleta Tudorică, Carmen Ilie Şelaru, Zeljka Nikolic, Alexandra Colac, Ana Maria Ţicu, Patricia Vizitiu, Timea Tătar, Bobana Klikovac, Alexandra Orşivschi.
Andreea Chetraru, Adina Cace, Valentina Ion au fost absente motivate. Cele trei sunt la  loturile naţionale de juniori, iar Jelena Trifunovic şi Cristina Zamfir se află la recuperare. Yulia Khavronina se va alătura lotului în zilele următoare.
Bogdan Burcea s-a arătat încrezător înainte de plecarea în Grecia, acolo unde Craiova va participa la un turneu de pregătire. Antrenorul craiovencelor speră să le aibă la dispoziție cât mai repede pe Trifunovic şi Zamfir, ambele ținute pe bară de accidentări.
„Am reluat pregătirile, dar, din păcate, recuperarea lui Trifunovic şi Zamfir mai durează. Din fericire, cele două sportive sunt pe drumul cel bun şi vor fi de bază pentru următoarele două sezoane. Fetele văd că au un tonus bun şi sper ca pregătirea să decurgă fără probleme medicale. Vom continua pregătirea în Craiova, iar pe 15 iulie vom pleca în Grecia, unde vom efectua un cantonament centralizat”, a spus Burcea.
Sursă foto: SCM Craiova

Politica