Copii aflaţi în grija statului, în excursie cu ajutorul unui preot şi al unor medici

Copii aflaţi în grija statului, în excursie cu ajutorul unui preot. Este vorba despre preotul Ion Iagăru, de la Spitalul Municipal Caracal, care reuşeşte să mobilizeze, din nou, oamenii pentru a face „fapte bune”. Mai mulţi medici de la Spitalul din Caracal i s-au alăturat în demersul său de a duce copii aflaţi în grija statului în excursie.
„Pe 13 iulie 2019, medici din Spitalul Municipal Caracal mi se alătură într-un proiect unic şi inedit în România: excursie de o zi cu maşinile personale oferită în dar copiilor din casele de tip familial.
Vom vizita: Târgu Jiu (Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana fără Sfârşit, Casa Memorială „Ecaterina Teodoroiu”), Hobiţa (Casa Memorială „Constantin Brâncuşi”), Mănăstirea Tismana, Ponoarele (Podul lui Dumnezeu, câmpul de lapiezuri, peştera de la Ponoarele precum şi Atelierul de Ţesătorie şi Cusături Manuale Iulia Martinescu)”, a spus preotul Ion Iagăru.
Preotul Ion Iagăru a reuşit, anterior, să-şi mobilizeze enoriaşii să doneze sânge. Pe de altă parte, biserica sa are o „tradiţie”: „după Sfânta Liturghie, toţi copiii sunt invitaţi la îngheţată”.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt: ”Fermierii care sunt serioşi pot face greşeli pentru că nu sunt instruiţi”

Preşedintele Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt, Ion Păunel, a afirmat...

Minoră din Olt, dispărută de Ziua Copilului

Update:În urma activităților de căutare, minora a fost identificată...