Cu poliţia la uşă

O elevă din judeţul Dolj s-a trezit cu poliţia la uşă fără să fi încălcat vreo lege. Poliţiştii doljeni au venit la uşa fetei după ce au primit o scrisoare de la un coleg al ei.

Acesta a povestit că eleva, Liţă Alina Andrea, elevă în clasa a X-a la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova, își dorește să urmeze o carieră în poliţie. Aşa că, poliţiştii doljeni i-au făcut elevei o surpriză.

Aflând povestea ei, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au vizitat-o acasă, în localitatea Castranova, oferindu-i cadouri cu însemnele instituţiei noastre.

Reprezentanții IPJ Dolj au primit o scrisoare în care li s-a prezentat povestea elevei, din Castranova, pasionată de munca de poliţie.

Un coleg de clasa, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma de poliţie, ne-a scris și ne-a prezentat povestea de viaţă a acesteia.

Astfel, am aflat că tânăra se pregăteşte intens pentru a urma o carieră în poliţie şi a-şi îndeplini visul pe care îl are încă de la o vârstă fragedă.

Evident că nu am putut rămâne indiferenţi la o astfel de poveste şi i-am făcut o vizită tinerei, încercând să contribuim la îndeplinirea visului ei.

I-am pregătit suprize tinerei, oferindu-i diverse obiecte cu însemnele instituţiei noastre, dar şi o surpriză dulce, care să îi amintească de vizita noastră”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

candidat la politie

Aceştia au mai precizat că eleva a avut ocazia să urce într-o autospecială de poliţie şi a purtat discuţii cu poliţiştii, arătându-se interesată de modalităţile de pregătire care să îi asigure o carieră în poliţie.

Ne bucurăm că tânăra iubeşte această uniformă şi o aşteptăm cu drag în rândurile noastre”, au mai spus reprezentanţii IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

S-a redeschis circulația rutieră pe Transalpina

Circulația rutieră pe DN 67C, km 35 – 55,...

Un celebru jucător de șah, acuzat că a trișat în peste 100 de partide

Un jucător de șah aflat în mijlocul unui scandal...

Blue Air, sancționat cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a sancţionat Blue Air...

Olt. Ministrul Agriculturii, la Zilele Recoltei

Zilele Recoltei, eveniment organizat de Consiliul Județean (CJ) Olt...