joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu poliţia la uşă

O elevă din judeţul Dolj s-a trezit cu poliţia la uşă fără să fi încălcat vreo lege. Poliţiştii doljeni au venit la uşa fetei după ce au primit o scrisoare de la un coleg al ei.

Acesta a povestit că eleva, Liţă Alina Andrea, elevă în clasa a X-a la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova, își dorește să urmeze o carieră în poliţie. Aşa că, poliţiştii doljeni i-au făcut elevei o surpriză.

Aflând povestea ei, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au vizitat-o acasă, în localitatea Castranova, oferindu-i cadouri cu însemnele instituţiei noastre.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanții IPJ Dolj au primit o scrisoare în care li s-a prezentat povestea elevei, din Castranova, pasionată de munca de poliţie.

Un coleg de clasa, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma de poliţie, ne-a scris și ne-a prezentat povestea de viaţă a acesteia.

Astfel, am aflat că tânăra se pregăteşte intens pentru a urma o carieră în poliţie şi a-şi îndeplini visul pe care îl are încă de la o vârstă fragedă.

Evident că nu am putut rămâne indiferenţi la o astfel de poveste şi i-am făcut o vizită tinerei, încercând să contribuim la îndeplinirea visului ei.

I-am pregătit suprize tinerei, oferindu-i diverse obiecte cu însemnele instituţiei noastre, dar şi o surpriză dulce, care să îi amintească de vizita noastră”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

candidat la politie

Aceştia au mai precizat că eleva a avut ocazia să urce într-o autospecială de poliţie şi a purtat discuţii cu poliţiştii, arătându-se interesată de modalităţile de pregătire care să îi asigure o carieră în poliţie.

Ne bucurăm că tânăra iubeşte această uniformă şi o aşteptăm cu drag în rândurile noastre”, au mai spus reprezentanţii IPJ Dolj.

Politica