Video/Urmele furtunii

Date:

Acoperișurile a două blocuri din Craiova au fost smulse de vânt, căzând peste mașini. Mașini ale craiovenilor au fost avariate și de copacii rupți în urma furtunii de duminică seara. Probleme sunt și în județ.

„În Municipiul Craiova detașamentul 1 de Pompieri Craiova intervine cu 3 echipaje (descarcerare grea, autoscară mecanică și echipă cautare-salvare) la: 2 acoperișuri cazute și 4 copaci căzuți pe carosabil, autoturisme și/sau căi de acces.
Detașamentul 2 de Pompieri Craiova intervine cu 2 echipaje (descarcerare ușoară și echipă de căutare-salvare) la: 2 copaci căzuți pe carosabil, autoturisme și/sau căi de acces.
Secția de Pompieri Craiova intervine cu 2 echipaje (decarcerare și echipă de căutare-salvare) la: 2 copaci căzuți pe carosabil, autoturisme și/sau căi de acces.
Menționăm că au fost au fost avariate în total 4 autoturisme”, arată ISU Dolj.

Potrivit ISU Dolj, un acoperiș a căzut de pe un bloc din zona Carrefour Craiovița Nouă, iar unul de pe blocurile militarilor.

Totodată, pompierii voluntari intervin pentru deblocarea carosabilului de copacii doborâți de vânt în 9 localități: Caraula, Predești, Lazu, Sopot, Melinești, Brabova, Rojiște, Tunarii Vechi și Vârtop.

ISU Dolj precizează că nu au fost înregistrate victime.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...