Video/Urmele furtunii

Acoperișurile a două blocuri din Craiova au fost smulse de vânt, căzând peste mașini. Mașini ale craiovenilor au fost avariate și de copacii rupți în urma furtunii de duminică seara. Probleme sunt și în județ.

„În Municipiul Craiova detașamentul 1 de Pompieri Craiova intervine cu 3 echipaje (descarcerare grea, autoscară mecanică și echipă cautare-salvare) la: 2 acoperișuri cazute și 4 copaci căzuți pe carosabil, autoturisme și/sau căi de acces.
Detașamentul 2 de Pompieri Craiova intervine cu 2 echipaje (descarcerare ușoară și echipă de căutare-salvare) la: 2 copaci căzuți pe carosabil, autoturisme și/sau căi de acces.
Secția de Pompieri Craiova intervine cu 2 echipaje (decarcerare și echipă de căutare-salvare) la: 2 copaci căzuți pe carosabil, autoturisme și/sau căi de acces.
Menționăm că au fost au fost avariate în total 4 autoturisme”, arată ISU Dolj.

Potrivit ISU Dolj, un acoperiș a căzut de pe un bloc din zona Carrefour Craiovița Nouă, iar unul de pe blocurile militarilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, pompierii voluntari intervin pentru deblocarea carosabilului de copacii doborâți de vânt în 9 localități: Caraula, Predești, Lazu, Sopot, Melinești, Brabova, Rojiște, Tunarii Vechi și Vârtop.

ISU Dolj precizează că nu au fost înregistrate victime.

Populare

Recomandări

Video/Accident cu victime în Severin

Accident în Drobeta Turnu Severin. Doi oameni au ajuns...

Mititelu îi dă replica lui Becali: „Formula de start a echipei FCSB putea fi anticipată de oricine”

Adrian Mititelu spune că afirmațiile lui Gigi Becali, în...

Polițiști alertați degeaba la Şimnicu de Sus. Și-a prins fata cu un băiat

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au...