sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: SUSȚINEM FINALIZAREA CÂT MAI REPEDE A CONDUCTEI DE GAZE CRAIOVA-CALAFAT

SORIN VÎLCU, Vicepreședinte ALDE Dolj :”Este nevoie de implementarea rapidă a proiectului privind construcția magistralei de gaze Craiova-Calafat, a tronsoanelor Segarcea- Băilești și Băilești-Calafat ”

ALDE va promova pe masa guvernului acele proiecte menite să stimuleze creșterea economică și să sporească calitatea vieții cetățenilor. Din această perspectivă, considerăm că urgentarea proiectului magistralei de gaze Craiova-Calafat este absolut necesară pentru optimizarea sursei de gaze pentru zona de sud a Olteniei, condiție importantă pentru dezvoltarea economică și socială a acesteia.

Înțelegem dificultățile obiective care au întârziat derularea acestui proiect atât de important. Doljenii așteaptă însă rezultate în teren ale proiectelor de infrastructură, fie ea de transport rutier sau de transport resurse energetice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE va face toate acele demersuri instituționale necesare pentru ca etapa I a magistralei de gaze Craiova-Calafat și anume Conducta de transport gaze DN 500 Craiova-Segarcea să fie finalizată până la finele acestui an”- a precizat Sorin Vîlcu, vicepreședintele ALDE Dolj.

De asemenea suntem preocupați ca etapa II Segarcea-Băilești și etapa a III a Băilești-Calafat din proiect să parcurgă cât mai rapid posibil toți pașii privind reactualizarea sa astfel încât ele să fie încheiate în următorii 2-3 ani.

”Salutăm modul în care consilierul nostru de la Calafat, domnul Constantin Catrina se implică pentru informarea corectă a calafetenilor în legatura cu stadiul de implementare al acestui proiect”- a mai precizat vicepreședintele ALDE Dolj.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica