duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

VOTAȚI LIBER! Scrisoare către doljeni

Oameni buni,

Duminică au loc cele mai importante alegeri din istoria Uniunii Europene. Foarte importante și pentru România. Dreptul de a alege, noi românii, l-am câștigat cu sânge în decembrie 1989. Haideți să ne respectăm și să ne apărăm dreptul de a vota. Mergeți la vot pe 26 mai și votați liber! Să cinstim, și în felul acesta, memoria celor care au murit atunci pentru ca noi să avem astăzi acest drept.

Știu că în această campanie și aici la Dolj au existat multe lucruri care nu ar mai fi trebuit să se întâmple. Știu că au fost comportamente violente, presiuni, amenințări și intimidări. Și pe primari, și pe firme private, si pe angajații la stat. Și în Craiova și în tot județul. Practici pe care le credeam apuse.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE se delimitează, fără rezerve, de toate aceste practici, indiferent de unde ar veni ele. Democrația nu înseamnă dictatul celui mai puternic. Democrația înseamnă competiția ideilor și alternativelor. Democrația inseamnă respect pentru dreptul celuilalt de a-și spune liber opinia. Și de a vota LIBER! Fără presiuni! Fără amenințări! Fără intimidări!

ALDE a facut o campanie pozitivă. Am fost vocea rațiunii, a echilibrului, a bunului simț public. Am promovat teme care au legătură direct cu viața voastră. Ne-am respectat și partenerii și adversarii.

Oameni buni, respingeți orice presiune, orice intimidare de oriunde ar veni ele. Votați duminică așa cum vă dictează conștiința.Voi sunteți singurii proprietari ai votului vostru. Mergeți la vot și alegeți liber, cu înțelepciune pe cei care au și experiență și caracter!

Pe noi ne găsiți la poziția 6 pe buletinul de vot!Aveți încredere în ALDE! Rămânem liberali!

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj

Comandat de Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, cod unic mandatar 41190002

Politica