vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Braconier prins în plasa polițiștilor cu 230 de kg de pește

Un vâlcean de 23 de ani a picat direct în plasa polițiștilor în noaptea de 18 spre 19 mai, când a fost prins în trafic cu 230 de kg de pește. Bărbatul se afla de mult timp în atenția oamenilor legii, care aveau informații cum că tânărul braconează frecvent pe râul Olt, iar ulterior vinde ilegal peștele.

Acesta a fost prins în zona Supeco, cu un autoturism VW Passat plin de pește. Autoritățile au percheziționat mașina, în care au descoperit 9 plase de pescuit tip avă și setcă cu lungimea totală de 900 m, o barcă gonflabilă cu 2 vâsle și 232,05 kg pește, speciile caras și crap. Toate au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni respectiv, pescuit comercial fără licență de pescuit, pescuit commercial în perioada de prohibiție, deținerea, transportul fără documente legale a resurselor acvatice obținute din pescuit și deținerea de către persoane neautorizate a mai multor tipuri de unelte de pescuit comercial”, potrivit IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica