Poliţiştii doljeni, din nou, campioni la minifotbal

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj este, din nou, campioană la minifotbal. Poliţiştii doljeni şi-au adjudecat trofeul „Cupa Lotus”, competiţie la care au participat 60 de echipe.

În perioada 15-19 mai a.c., în stațiunea Băile Felix – Bihor, s-a desfășurat turneul internațional de minifotbal „Cupa Lotus”, ajuns la a XIV-a ediție.

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a devenit campioană, după trofeele cucerite în 2013, 2015, 2016 şi 2018.

La această competiție au participat echipe I.P.A. (Asociații Internaționale ale Polițiștilor) din România, Polonia, Serbia, Cipru şi Ungaria.

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj (I.P.A. 1 Dolj) a reușit şi în acest an, după trofeele cucerite în 2013, 2015, 2016 şi 2018, să îşi adjudece trofeul „Cupa Lotus”, unde au participat 60 de echipe, devenind CAMPIOANĂ.

Echipa noastră a fost repartizată în grupa D a turneului, unde după 5 meciuri disputate a făcut pasul spre optimile de finală ale competiţiei, fără a fi învinsă”, arată IPJ Dolj.

În optimi, echipa IPJ Dolj a învins cu 3-0 ”Poliţia Constanţa”, în sferturi a trecut cu 3-1 de „Poliţia de frontieră Galați”, iar în semifinale a bătut cu 2-1 Poliția Prahova”.

În finală, poliţiştii doljeni au întâlnit echipa I.P.A. 3 Bihor, pe care au învins-o cu 3-0 adjudecându-şi „Cupa Lotus”.

Populare

Recomandări

Putin va semna decretele de anexare a regiunilor ucrainene în cadrul unei ceremonii la Kremlin

Președintele Vladimir Putin urmează să semneze pe 30 septembrie,...

Minoră de 15 ani, dată dispărută

La data de 30 septembrie a.c., ora 11.30, polițiștii...

S-au tras la sorți grupele din Cupa României. Cu cine vor juca echipele din Craiova

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României a avut...

Craiova. Părinți supărați, după un spectacol de magie. Magicianul: Pot reclama la OPC

Mai mulți părinți care au luat parte împreună cu...