marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii doljeni, din nou, campioni la minifotbal

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj este, din nou, campioană la minifotbal. Poliţiştii doljeni şi-au adjudecat trofeul „Cupa Lotus”, competiţie la care au participat 60 de echipe.

În perioada 15-19 mai a.c., în stațiunea Băile Felix – Bihor, s-a desfășurat turneul internațional de minifotbal „Cupa Lotus”, ajuns la a XIV-a ediție.

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a devenit campioană, după trofeele cucerite în 2013, 2015, 2016 şi 2018.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La această competiție au participat echipe I.P.A. (Asociații Internaționale ale Polițiștilor) din România, Polonia, Serbia, Cipru şi Ungaria.

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj (I.P.A. 1 Dolj) a reușit şi în acest an, după trofeele cucerite în 2013, 2015, 2016 şi 2018, să îşi adjudece trofeul „Cupa Lotus”, unde au participat 60 de echipe, devenind CAMPIOANĂ.

Echipa noastră a fost repartizată în grupa D a turneului, unde după 5 meciuri disputate a făcut pasul spre optimile de finală ale competiţiei, fără a fi învinsă”, arată IPJ Dolj.

În optimi, echipa IPJ Dolj a învins cu 3-0 ”Poliţia Constanţa”, în sferturi a trecut cu 3-1 de „Poliţia de frontieră Galați”, iar în semifinale a bătut cu 2-1 Poliția Prahova”.

În finală, poliţiştii doljeni au întâlnit echipa I.P.A. 3 Bihor, pe care au învins-o cu 3-0 adjudecându-şi „Cupa Lotus”.

Politica