vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele a motivat refuzul de a-i numi pe ultimii trei miniştri solicitaţi de Dăncilă

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că a transmis PSD-ului în scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de miniştri, Eugen Nicolicea, Oana Florea şi Liviu Brăiloiu, precizând că este vorba despre proasta guvernare şi justiţia, pe care a catalogat-o sub asaltul PSD, scrie Mediafax.

În scrisori se menţionează că niciunul dintre cei avansaţi de PSD nu deţine experienţa necesară gestionării domeniului complex pentru care a fost propus.

Astfel, preşedintele Klaus Iohannis i-a respins pe Eugen Nicolicea pentru funcţia de ministru al Justiţiei, Tit-Liviu Brăiloiu pentru funcţia de ministru pentru Românii de pretutindeni şi Oana-Consuela Florea în funcţia de ministru al Fondurilor Europene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eugen Nicolicea a fost propus de premier în funcţia de ministru al justiţiei, ca urmare a propunerii de constatare a vacanţei funcţiei prin demisia domnului Tudorel Toader. Tit-Liviu Brăiloiu a fost propus în funcţia de ministru pentru românii de pretutindeni, ca urmare a propunerii de constatare a vacanţei funcţiei prin demisia doamnei Natalia-Elena Intotero. Oana-Consuela Florea a fost propusă în funcţia de ministru al fondurilor europene, ca urmare a propunerii de constatare a vacanţei funcţiei prin demisia doamnei Rovana Plumb.

 

Politica