sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii cad pe capete!

După Koljic, Corneliu Papură a mai pierdut un titular cu 48 de ore înaintea meciului cu Viitorul.

Elvir Koljic, principalul marcator al formației craiovene, s-a rupt la debutul de doar 3 minute pentru naționala Bosniei, și va rata tot sezonul. Jucătorul a fost operat la Barcelona. Însă nu este un caz izolat pentru echipa olteană. Un alt titular de drept, de această dată din defensivă, Tiago Ferreira, a suferit o accidentare similară: ruptură musculară, și va fi indisponibil, de asemenea, până la finalul actualei stagiuni.

Răzvan Popa, chemat de urgență la prima echipă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ferreira a fost om de bază în apărarea lui Devis Mangia. A evoluat în 24 de partide în campionat și încă 6 în celelalte competiții. În aceste condiții, Papură va gândi sistemul defensiv în funcție de forma și calitățile lui Acka, Donkor și Kelic pentru următoarele partide. Pentru a avea încă o opțiune în centrul liniei de apărare, Papură l-a readus pe tânărul Răzvan Popa de la echipa secundă, unde acesta a fost exilat pentru o perioadă însemnată de timp în mandatul lui Mangia.

Gardoș, opțiune din vară!

Florin Gardoș a fost singurul jucător bucuros de îndepărtarea lui Mangia. Fostul fundaș al „sfinților” din Premier League intrase într-un conflict deschis cu antrenorul italian, drept urmare a trebuit să plece sub formă de împrumut la Iași. Din vară, Gardoș poate reprezenta o opțiune pentru apărarea alb-albaștrilor din Bănie: „Dacă mai era domnul Mangia la Craiova nu era nicio şansă să mă întorc acolo. Dar acum s-au mai schimbat datele problemei. Însă rămân multe lucruri de discutat, va trebui să vorbesc cu patronul de la Craiova. Dar important e să mă concentrez pe aceste opt meciuri rămase de disputat la Iaşi. Important e pentru mine să am continuitate”.

Mâine, Craiova lui Papură va încerca să răstoarne înfrângerea cu 2-1 de pe Oblemenco, din prima manșă a semifinalelor Cupei României pentru calificarea în ultimul act al competiției.

Politica