joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie în birt, la Bratovoeşti. 6 oameni, la spital

A fost bătaie generală într-un bar din Bratovoeşti, noaptea trecută. Şase bărbaţi au ajuns la spital, doi dintre ei rămânând internaţi. Motivul – alcoolul.

În scandal ar fi fost implicate 8 persoane, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului pentru a calma spiritele au găsit şi un pistol cu bile.

În noaptea de 21/22 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict spontan între mai multe persoane, la un bar din localitatea Bratovoeşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului şi, din primele verificări, au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între mai mulţi bărbaţi a avut loc o altercaţie, în urma căreia 6 persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
La faţa locului a fost găsit şi ridicat de către poliţişti un pistol de tip „airsoft”, neletal, nesupus autorizării”, arată IPJ Dolj.

Bărbaţii au vârste cuprinse între 19 şi 59 ani.

Potrivit IPJ Dolj, patru dintre persoanele implicate în altercaţie sunt în acest moment la Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru audieri, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Politica