vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Presiunea e pe olteni în duelul de la Giurgiu!

Șocul produs la echipă prin instalarea lui Papură ar trebui să aibă efect imediat. Altfel, Astra ar putea intra în lupta pentru locul 3.

Înaintea meciului cu Viitorul, Mangia își propunea drept obiectiv consolidarea poziției din ierarhie. Nu i-a ieșit. Craiova lui Papură trebuie să evite să implice Astra în bătălia pentru podium, altfel participarea în preliminariile Europa League, la vară, este în pericol. Situația nu este însă cea mai simplă pentru olteni, care trebuie să bată la Giurgiu pentru a-și menține poziția, indiferent de rezultatele din celelalte meciuri ale etapei.
Înaintea partidei, Papură a zis: „Cu Astra sper să fiu inspirat să aleg cei mai în formă jucători. Cel mai mult mă bazez pe ajutorul lor, că au jucat multe meciuri cu Astra. Sper să avem colaborare bună și să găsim soluție bună pentru a câștiga. Dacă Astra va juca fără presiune jocul le poate ieși, dar cel mai important e modul nostru de exprimare. În momentul în care intri în teren vrei să câștigi, așa că nu consider că relaxarea celor de la Astra e un atu pentru noi. Sper că voi cădea de acord cu jucătorii pentru jocul cu Astra să găsim cea mai bună abordare ca sistem de joc. Sper din tot sufletul să fim ofensivi”.
Căpitanul Bancu l-a completat pe noul principal: „Venim după rezultate nu foarte bune, trebuie să îndreptăm la Giurgiu. Dacă ne facem jocul, punem presiune pe ei, avem prima șansă. Trebuie să nu le dăm șanse, să le închidem culoarele. Atmosfera nu este ok după demiterea lui Mister Mangia, poate puteam să facem mai mult. Cu Mister nu am mai vorbit, am aflat de la domnul Rotaru că s-a ajuns la reziliere. Pentru mine a fost un antrenor bun, am avut rezultate cu el, am ajuns la națională. Nu pot decât să-i mulțumesc”.

Meciul Astra Giurgiu – CSU Craiova se joacă vineri, de la ora 21:00, în etapa 6 din play-off.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liga 1 – play-off – etapa 6
Vineri, ora 21:00
Astra Giurgiu – CSU Craiova
Sâmbătă, ora 21:00
Sepsi – CFR Cluj
Duminică, ora 21:00
Viitorul – FCSB

Clasament
1. CFR Cluj 5 3 2 0 5-1 38
2. FCSB 5 3 1 1 8-4 35
3. CSU Craiova 5 2 1 2 5-5 30
4. Viitorul 5 3 1 1 8-4 29
5. Astra 5 1 0 4 2-8 24
6. Sepsi 5 0 1 4 1-7 20

Politica