marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Video/PNL: “Copiii să-i înmormânteze pe pământ, aici, și nu prin corespondență” şi “connnloccc… care chîcîîî…”

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a fost autorul unei declaraţii de neînţeles, la mitingul oganizat de liberali, sâmbătă, la Craiova. Stoica a acuzat PSD că îşi doreşte – nici mai mult nici, mai puţin – ca românii să fie înmormântaţi prin corespondenţă.

“PNL își dorește ca tinerii să aibă un viitor în această țară, să-și crească copiii, să-i căsătorească aici, iar copiii să-i înmormânteze pe pământ, aici, și nu prin corespondență, așa cum dorește PSD”, a spus Ştefan Stoica.

https://www.facebook.com/qmagazineromania/videos/858116094528989/

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi deputatul de Olt, Gigel Ştirbu a fost, sâmbătă, la mitingul organizat de PNL la Craiova, autorul unui moment de neînţeles în discursul său.

Fost ministru al Culturii şi preşedinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaţilor, o persoană care se dă drept mare orator, deputatul Gigel Ştirbu şi-a arătat valoarea, sâmbătă, când în mijlocul discursului de înfierarea a majorităţii aflate la guvernare a uitat ce vrea să spună.

„PNL este singurul și principalul care CONNNLOCCC… care CHÎCÎÎÎ… PNL este principalul partid care este în fața UEUROPEI!”, a reuşit Ştirbu să spună.

spot_img
spot_img

Politica