vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Giugea: Patrioţii patrihoţi nu se pot abţine de la furat

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, critică Partidul Social Democrat şi sloganul pe care Liviu Dragnea l-ar fi anunţat pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Conform vice.ro, sloganul ar fi „Patriot în Europa”.

Liberalul doljean afirmă însă că PSD nu poate vorbi de patriotism.

Sunt surprins să văd, bine Craiova şi judeţul Dolj probabil se va umple, şi pe autobuze şi pe tramvaie, „Patriot în Europa”. România merită mai mult. Pentru a fi patriot în Europa, ar trebui să fii în primul rând patriot la tine acasă. Patriot este Ilie Bolojan, primarul de la Oradea care este campion la atragerea de fonduri europene, deci a adus banii europeni acasă. Patriot este Emil Boc, superprimarul Clujului, care a adus extraordinar de mulţi bani europeni acasă (…) Patriot eşti tu, care nu aduci bani europeni pentru a construi trei spitale regionale? În condiţiile în care te-ai angajat că vei face 8 plus un spital republican. Nu ai adus nici un ban. Vine Rovana Plumb în comisia de afaceri europene, la dezbaterea bugetului, şi spune: Vă garantez că în 2021 se va demara construcţia spitalelor regionale. Deci cele 9 erau 8 şi până la urmă erau 3, dar în momentul de faţă nu e niciunul. Dar eu am încredere în doamna ministru Rovana. Fiindcă are greutate. Plumbul… Bănuiesc că şi cuvântul dumneai e la fel de greu ca şi plumbul. (…) „Patrioţii” tind să transforme cuvântul ăsta în „patrihoţi”. Ei nu se pot abţine de la furat şi atunci renunţă la bani europeni”, a declarat, vineri, deputatul Nicolae Giugea, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută alături de senatorul Mario Ovidiu Oprea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nicolae Giugea a mai declarat: „Concentrarea maximă a tot ceea ce înseamnă ce zic unii „ciuma roşie” avem marea nefericire de a fi de la Craiova, de a porni de la Craiova şi din judeţul Dolj. Toate sondajele au ieşit că suntem cei mai coloraţi în roşu. Nimeni nu mai mişcă, nici o instituţie, un salariat bugetar nu mişcă fiindcă nu are curajul să mişte. Până şi coada măturii, a mopului trebuie să fie roşie, obligatoriu. Aş rămâne surprins să mă duc să văd, pe undeva prin vreo instituţie, că nu e roşie coada mopului. Totul e roşu la nivelul judeţului. Dacă unii acceptă situaţia asta şi se complac în situaţia asta, eu vă spun că sunt unul dintre cei care nu o acceptă şi nu se complac în situaţia asta”.

Politica