sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Stanescu: Si pe lista PSD ar putea fi oameni din afara partidului

Vicepreşedintele PSD, senatorul Paul Stănescu, a declarat sâmbătă, la Brâncoveni, că social-democraţii vor definitiva lista de candidaţi pentru Parlamentul European, săptămâna viitoare, adăugând că este posibil ca printre cei propuşi să se regăsească şi persoane care nu sunt membri de partid.

Paul Stănescu a declarat că viitorii europarlamentari PSD trebuie în primul rând să fie patrioţi. Preşedinte al PSD Olt şi vicepreşedinte la nivel naţional, el şi-a propus ca organizaţia pe care o conduce să ia cel mai mare scor din ţară.

„Împreună cu toţi colegii din organizaţie, ne dorim să avem primul loc la europarlamentare, la nivel de ţară, în cadrul Partidului Social Democrat, aşa cum am avut şi în 2014, dacă mai ţineţi minte. Lista va fi definitivată, probabil în Comitetul Executiv Naţional, miercuri sau joi. Probabil că va fi Rovana Plumb cap de listă, nu ştiu încă. Noi, din păcate, n-avem un reprezentant la europarlamentare cum n-am avut nici în 2014, dar sunt colegii noştri de partid. Va fi o selecţie în cadrul CEX-ului şi sperăm să meargă cât mai mulţi colegi acolo şi să ne reprezinte cu brio. Profilul candidatului l-a făcut preşedintele partidului, cred că e un profil bun şi sper să găsim chiar cei mai buni colegi care să meargă în Parlamentul European, să reprezinte România şi niciodată să fie împotriva României, să ţină cu ţara noastră şi cu poporul român”, a declarat Stănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul vicepremier a admis că pe lista partidului pentru europarlamentare se pot regăsi şi persoane fără carnet de membru.

„Este posibil ca şi pe lista PSD-ului să fie persoane din afara partidului. Nu ştiu să vă spun acum şi nu ştiu dacă jurnalişti, neapărat. Este bine ca tot timpul să reîmprospătăm. Partidul este un organism viu şi e bine să reîmprospătezi lucrurile”, a declarat Paul Stănescu.

Politica