joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Trei kilograme de cannabis, ce urmau a fi vândute în Craiova, confiscate de poliţişti

3,4 kilograme de cannabis şi 80 de grame de rezină de cannabis (haşiş), droguri care urmau să fie vândute în Craiova, cu 70-100 lei gramul, au fost confiscate de poliţiştii Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea DIICOT. Drogurile ar fi fost trimise din Spania, printr-un curier. Poliţiştii au reuşit să ia cannabisul nu şi să prindă destinatarii. Pentru doi suspecţi s-au emis mandate de arestare în lipsă.

“Drogurile ar fi fost destinate pieţei din Craiova, urmând a fi valorificate către diverşi consumatori, contra unor sume cuprinse între 70 şi 100 de lei/gram. În cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat de 28 de ani şi a unei femei de 24 de ani, din Craiova, persoane care se sustrag cercetărilor.

La data de 12 martie a.c., instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri”, informează IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica