joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bugetul pe 2019, promulgat de Preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a condamnat vineri faptul că PSD nu a vrut să modifice legea bugetului de stat pe 2019, spunând social democraţii au alocat doar o zi pentru reexaminare şi au trimis proiectul la Cotroceni nemodificat. La finalul declaraţiei, şeful statului a declarat că se va alătura protestului „România Vrea Autostrăzi”, iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, în care zeci de mii de persoane vor opri activitatea la ora 15.00, timp de 15 minute, scrie Mediafax.

„PSD a picat şi ultimul test al responsabilităţii. Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului pentru corectarea gravelor erori de continut a ajuns la promulgare neschimbată. O singură zi, atât a alocat PSD în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru ţară. Este de-a dreptul rea voinţă refuzul PSD de a repara un buget care va genera efecte negative în economie resimţite de cetăţeni. Mi-aş fi dorit să promulg un buget bun pentru România şi români. Nu a fost să fie. Dintr-o logică exclusiv politicianistă PSD nu a ţinut cont de nimic şi a mers mai departe cu bugetul ruşinii naţionale”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Ulterior declaraţiei, preşedinţia a anunţat că şeful statului a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica