marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie ucisă de bărbatul cu care trăia

O femeie din judeţul Olt a fost ucisă în bătaie. Suspectul principal este concubinul ei. Cei doi ar fi avut un conflict, în noaptea de duminică spre luni, care, pe fondul consumului de alcool, a escaladat. Femeia l-ar fi înjurat pe bărbat, iar acesta a lovit-o cu un ciomag, de mai multe ori, în zona capului.

Bărbatul, de 36 ani, din Coteana, a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, loviturile i-au cauzat femeii mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 4.03.2019 rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 3.03.2019, a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale. De asemenea, leziunile traumatice constatate la autopsie (multiple plăgi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de bază şi boltă craniană, contuzii – dilacerare-hemoragie cerebrală) s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Procurorii au mai menţionat că s-a mai concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces.

Politica