joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinşi în timp ce furau carburant din rezervorul unei maşini

Doi tineri, de 19, respectiv 16 ani, au fost prinşi noaptea trecută de jandarmi, în timp ce furau combustibil din rezervoul unui autoturism. S-a întâmplat în Bechet. Cei doi tineri au forţat capacul rezervorului maşinii şi cu, un furtun de plastic, au vrut să fure carburant.

În jurul orei 01.10, subofiţerul aflat în serviciul de pază şi protecţie la Trezoreria Bechet a observat doi tineri care au coborât dintr-un autovehicul şi s-au deplasat către un autoturism parcat în apropierea obiectivului, unde au forţat capacul rezervorului.

În scurt timp s-au deplasat la faţa locului membrii unui echipaj mobil de jandarmerie, care i-au surprins pe B.A.C, în vârstă de 19 ani şi B. F., în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ostroveni, jud. Dolj, în timp ce sustrăgeau carburant din autoturismul respectiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, la faţa locului au fost găsite două recipiente din plastic de 5 litri fiecare, un furtun în lungime de 2 m şi o şurubelniţă cu ajutorul căreia au forţat capacul rezervorului”, arată Jandarmeria Dolj.

Acum, cei doi tineri sunt cercetaţi penal pentru furt calificat.

Politica