duminică, iulie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Spargere la Altex Slatina. Hoţii au furat telefoane mobile

Magazinul Altex situat în galeria comercială de lângă Kaufland, de pe bulevardul Nicolae Titulescu, a fost spart de hoţi, în noaptea de luni spre marţi. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că hoţii au plecat cu mai multe smartphone-uri.

„La data de 8 ianuarie, reprezentanții unei societăți comerciale au sesizat prin 112 faptul că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, persoane necunoscute au sustras, din incinta unui punct de lucru din municipiul Slatina, mai multe telefoane mobile. Polițiștii desfăşoară activități în vederea identificării autorului sau a autorilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat reprezentantul IPJ Olt. Ea a adăugat că societatea urmează să le comunice poliţiştilor, ulterior, prejudiciul.

Potrivit unor surse ar fi vorba despre aproximativ trei saci de smartphone-uri. Centrul Comercial Altex Slatina are un regim de înălţime P+1 etaj şi s-a deschis la începutul lunii septembrie 2018. Altex a investit în centrul comercial aproape 7 milioane de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica