miercuri, iulie 24, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Focuri de armă trase pentru prinderea unor hoţi

Poliţiştii doljeni au tras focuri de armă pentru prinderea unor hoţi. Unul dintre ei a reuşit să fugă şi este căutat de oamenii legii. Aceştia furaseră o autoutilitară din Bolintin Vale, dar şi mai multe bunuri.

Azi, 22 noiembrie, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești, în baza unei solicitări realizate de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, au pornit în urmărirea unei autoutilitare, cu privire la care existau indicii că ar fi fost sustrasă din Bolintin Vale, judeţul Ilfov.
Autoutilitara a fost blocată în trafic de poliţişti, pe DN 65, moment în care doi dintre pasageri au fugit, pornindu-se în urmărirea acestora pe câmp.
După ce au efectuat somaţiile legale precum şi două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii au imobilizat un băiat de 17 ani, din Bolintin Vale, cel de-al doilea fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din acelaşi oraş.
Întrucât cel care se afla la volanul autoutilitarei s-a pus din nou în mişcare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cel în cauză oprind vehiculul după aproximativ 1 km.
Urmărirea a continuat pe câmp, fiind executat un foc de armă în plan vertical, fără a se reuşi prinderea persoanei în cauză.
În prezent sunt desfăşurate activităţi în vederea depistării şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate”- IPJ Dolj.

Politica