joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gelozia arde. Un oltean i-a dat foc sotiei sale

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Dobroteasa a fost  arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut soţia, în vârstă de 39 de ani, şi a incendiat-o.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Jurnalul Olteniei, că bărbatul este şofer de TIR şi stă plecat de acasă pentru perioade îndelungate de timp şi o suspectează pe soţie că îl înşeală. Vineri seara, după ce a fost la băut în sat, el s-a întors acasă croit să o facă pe femeie să-i mărturisească infidelităţile.

A bătut-o bine, lovind-o inclusiv cu o lopată. Ulterior, a legat-o, a stropit-o cu combustibil şi i-a dat foc. Femeia s-a zbătut şi a reuşit să scape, apoi a fugit la o vecină, care a chemat ambulanţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost stabilizată de medici, rămânând internată pe Secţia Chirurgie Plastică.

„Pacienta este stabilă şi cooperantă. I s-a făcut traheostomie ca să poată respira. Prezintă arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, pe spate şi pe torace, şi a rămas internată pe Secţia Chirurgie Plastică”, a declarat managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reţinut de procurori, vineri seara, iar sambata instanta a decis arestarea lui preventiva pentru 30 de zile.

Politica