miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Surse: Raport preliminar de la IML – Ilie Balaci a decedat în urma unui infarct

Surse apropiate anchetei în cazul morţii lui Ilie Balaci au precizat, pentru Jurnalul Olteniei, că rezultatele preliminare ale necropsiei arată că fostul fotbalist ar fi murit în urma unui infarct miocardic. Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă aşa cum este procedura atunc când este necesară o necropsie, însă nu ar exista suspiciuni cu privire la decesul său. 

Ministrul Sănătăţii însă a anunţat că a trimis la Craiova Corpul de Control pentru a afla dacă medicii de la Ambulanţă au acţionat corect. 

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Dolj, Traian Măgală, afirmă că s-a făcut tot ce s-a putut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chiar eu am fost, ieri, acolo, la prima mână. Nu am ce să ne reproșăm din punct de vedere al intervenției. Am gestionat situația așa cum trebuia să o facem. Am intubat, am făcut masaj și am administrat medicamentația necesară. Mai mult de atât nu putem face nici noi. Nu suntem zei. S-a chemat SMURD-ul pentru că este un echipaj superior și de aceea se cheamă atunci când se presupune că ar mai fi ceva în plus de făcut. Nu avem ce să ne reproșăm. Nu știu nimic de vreun control sau de vreo anchetă”, a declarat Măgală.

Politica