vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoţii care au furat din casa familiei decedate în accident la Calafat, arestaţi

Trei tineri, din Maglavit, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi că au furat mai multe bunuri din casa unui bărbat care şi-a pierdut viaţa duminică, într-un accident rutier, produs lângă Calafat. În accident a murit şi soţia acestuia, dar şi cei doi copii ai lor, în vârstă de 10, respectiv 14 ani.

Hoţii au profitat de faptul că familia a decedat într-un tragic accident de circulaţie şi au pătruns în locuinţa acestora, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 7.200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti.

Furtul a fost anunţat duminică dimineaţa de fratele bărbatului decedat în accident.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ieri, 21 octombrie, în jurul orei 05.00, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 56 de ani, din Maglavit, cu privire la faptul că, din locuinţa fratelui său, decedat împreună cu familia sa într-un accident produs cu câteva ore mai devreme, au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, toţi din Maglavit, persoane bănuite că ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras un laptop, două tablete, trei ceasuri bărbăteşti şi mai multe parfumuri, în valoare totală de 7.200 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, potrivit IPJ Dolj.

Cei trei au fost reţinuţi de poliţişti, iar ulterior instanţa a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că accidentul s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, lângă Calafat. Un bărbat, o femeie şi cei doi copii ai acestora, de 10 şi 14 ani, au decedat.

Cei patru se aflau într-o maşină. Tatăl copiilor era la volan, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în semiremorca unui autotractor staţionat.

Un bărbat de 47 de ani din Maglavit, conducea un autoturism pe DN 56, în afara localității Calafat, direcția Calafat către Craiova. Din cauza vitezei, a pierdut controlul autoturismului condus și a lovit o semiremorca tractată de un autotractor, care era staţionat, parțial în afara părții carosabile, iar șoferul acestui autotractor este un cetățean bulgar de 50 de ani, care nu este rănit”, potrivit IPJ Dolj.

 

Politica