miercuri, iulie 24, 2024

Ultima ora

Sport

Mascatii, trimisi sa sperie „gainarii” din Brebeni si Ipotesti

In Brebeni si Ipotesti a fost instituita zona de siguranta publica. Poliţişti, luptători SAS şi jandarmi de la Slatina şi Craiova vor patrula, în următoarele 30 de zile, in aceste comune. Nu pentru a preveni scandaluri, ci pentru a speria hotii de animale si pasari, dupa ce politistii au constatat o crestere a furturilor din gospodarii.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, decizia a fost luată deoarece, în comunele Brebeni și Ipotești, se menţine frecvența faptelor de furt contra patrimoniului, precum și a infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

„Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a decis instituirea unei zone speciale de siguranţă publică pe raza celor două comune, în care vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova”, se arată în comunicatul citat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, în sprijinul acestora vor acţiona polițiști rutieri din cadrul Politiei municipiului Slatina.

„Polițiștii vor fi direcționați în zonele cele mai vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni și Ipotești. Totodată, se vor constitui și patrule mixte formate din polițist – jandarm. Zona va fi asigurată de către grupa de intervenție din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt”, mai arată sursa citată.

Politica