Crimă în Piaţa Gării din Slatina. Autorul, în arest

Ion Șerban, de 41 de ani, din Urzica, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a ucis un om, în zona Piața Gării, din Slatina.

Decizia a fost luată, duminică, de magistrații Tribunalului Olt.

Potrivit anchetatorilor, Șerban i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, conflictul pornind, vineri seara, de la o serie de avansuri făcute de un tânăr de 24 de ani, rănit și el, iubitei criminalului, potrivit anchetatorilor.

„Pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, se arată în comunicatul remis de parchet.

După ce a fost căutat mai bine de 15 ore de autorități, autorul s-a predat la Biroul Transport Feroviar Craiova.

Procurorii mai arată că moartea victimei „s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii acute consecinta a 3 plagi taiate intepate cu interesare cardiaca si pulmonara cu hemoragie interna consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp taietor intepator. Intre leziunile traumatice si deces exista legatura de cauzalitate neconditionata”.

Populare

Recomandări

DNA a descins la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu 

Procurorii din cadrul DNA au efectuat joi, 29 septembrie...

S-au modificat regulile spovedaniei! Orice gest familiar trebuie evitat

 O serie de propuneri ale Comisiei pastorale, monahale şi...

George Simion, dus la secţie de poliţie! S-a ales cu dosar penal

Un scandal a izbucnit noaptea trecută, în Piața Victoriei,...

Proiect de lege: Bolnavii de cancer primesc certificat de handicap

Guvernul pregăteşte un proiect prin care toţi pacienţii să...