sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

242.000 de vehicule înmatriculate în Dolj

Numărul vehiculelor înmatriculate în judeţul Dolj a ajuns la 242.000 mii, iar în primele nouă luni mulţi dintre doljeni s-au înghesuit la Înmatriculări.

Conform reprezentanţilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, în primele trei trimestre din acest an au fost eliberate cu aproximativ 4.000 de certificate de înmatriculare mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

„La sfârșitul celor nouă luni din acest an, putem spune că cifra autovehiculelor înmatriculate se menține la o cotă mare, fiind înregistrată chiar o creștere față de anul 2017. Dacă anul trecut vorbeam de cifre record din ultimii zece ani, pentru că a fost anul în care s-a scos timbrul de mediu, putem spune că anul acesta au fost cifre și mai mari, cu aproximativ 4.000 de certificate emise în primele nouă luni ale anului comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. S-a ajuns în acest moment la o cifră a parcului auto de 242.000 de vehicule înmatriculate în județul nostru. O mare parte dintre acestea sunt înmatriculate pe numele proprietarilor cu domiciliul în Craiova. Un indicator important din acest an a fost programul Rabla. A fost anul în care au fost foarte multe vehicule radiate și în schimbul acestora au apărut unele noi”, a declarat Maria Vasile, comisar-șef Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a adăugat că şi cifra vehiculelor noi a înregistrat o creștere, în mod special la autovehicule Euro6, dar și la cele hibrid și cele electrice.

Politica