sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Ministrul Sănătăţii promite: Centru de sănătate funcţional, în Strehaia

Un centru de sănătate funcţional va fi înfiinţat în Strehaia, Mehedinţi. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care marţi a făcut o vizită în localitate.

„Ministerul Sănătăţii a aprobat structura acestui centru şi a avut succes şi nu glumesc când spun acest lucru, pentru că este foarte greu de constituit şi aprobat o asemenea structură medicală, mai ales după ce ai desfiinţat-o. Există aprobarea pentru un compartiment de primiri-urgenţe şi aşteptăm locaţiile. Am înţeles că vor fi pregătite, astfel încât să putem să dăm drumul acestor activităţi medicale în zonă. Spitalul din Severin este la 48 de kilometri distanţă şi este cumplit de mult în cazul unei urgenţe. De aceea, vom începe cu compartimentul de primiri-urgenţe şi apoi toate celelalte. Cel mai important lucru, însă, a fost rezolvat, şi anume, structura”, a afirmat ministrul Sorina Pintea, conform Agerpres.

De asemenea, sursa citată mai arată că ministrul Sănătăţii a precizat că spitalul din Drobeta Turnu Severin va fi dotat cu un RMN, termenul de livrare a aparatului, dacă amenajarea locaţiei pentru amplasare va fi finalizată, fiind până în luna martie a anului viitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

sursa foto: realitatea.net

Politica