vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Proiect pilot pentru centrale pe gaze, în școli

Un proiect pilot prin intermediul căruia se intenționează montarea unor centrale pe gaze naturale în școlile din Drobeta Turnu Severin, anul viitor, a fost votat joi de consilierii locali severineni

Propunerea a venit din partea consilierului Narcis Bordea și a fost agreată de executivul primăriei. În acest moment, nicio școală din oraș nu este racordată la acest sistem.

Așa că, în această iarnă toate școlile vor primi agent termic în sistem centralizat în momentul în care va fi pornită furnizarea de căldură la nivelul întregului oraș. Mai mult decât atât, primarul Marius Screciu a purtat discuții și cu reprezetanții Consiliului Județean în vederea racordării la rețeaua de gaze naturale a unităților spitalicești pe care instituția le are în subordine pe raza municipiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încercăm să extindem rețeaua de gaze la școlile din municipiu, să cumpărăm centrale noi. Din păcate, nu va fi posibil anul acesta, dar pentru anul viitor ne gândim serios la această problemă”, a precizat primarul Marius Screciu.

Pe de altă parte, toate proiectele aflate pe ordinea de zi au trecut cu unanimitate de voturi. Printre acestea s-a aprobat și organizarea unui târg tematic de Crăciun în zona centrală a orașului, mai exact, în parcul Rozelor și pe esplanada din fața Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

Informațiademehedinți.ro

Politica