joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iata care sunt articolele de baza in materie de incaltaminte,toamna aceasta

Spre deliciul tuturor pasionatelor de moda, se aduc vesti bune direct de pe podiumuri. Look-uri indraznete, palete largi de culori, tocuri in toate formele, atat clasice cat si mai extravagante, isi fac loc in marile vitrine toamna aceasta. Asa ca, nu te grabi sa arunci cizmele de sezonul trecut si mai asteapta putin pana sa dai o fuga la shopping pentru reinnoirea garderobei. Trend-urile se pastreaza inca, asa ca poti sa te bucuri in continuare de incaltamintea preferata, pe care, de data aceasta, o poti asorta intr-o multime de tinute, de diferite stiluri. Totul se incadreaza perfect in sezonul rece care vine. Glitter-ul poate fi alaturat in tinutele casual, elegantul devine mult mai smart, iar varful ascutit ramane inca in top.

Ai nevoie de inspiratie ? Iata cateva idei culese direct de pe catwalk:

1. Culorile indraznete

Policlinica Buna Vestire Craiova

Daca cumva asociezi sezonul rece cu o serie de culori fade si neutre, atunci ia-ti inima in dinti si iesi putin din tipar! Sobru si plictisitor nu se poarta in sezonul care vine, asa ca nu mai cumpara negru doar pentru ca e usor de asortat. Portocaliu, rosu, albastru, violet si verde sunt culorile care fac furori in randul articolelor de incaltaminte, cat si cele vestimentare precum paltoanele sau puloverele supradimensionate. Se permit asocierile intre imprimeuri si pattern-uri, asa ca nu te mai ingrijora ca nu ai cu ce sa asortezi o fusta in carouri sau o jacketa inflorata. Iar cand vine vorba de cizme pentru iarna la moda in 2018, ai atatea variante din care sa alegi! Pielea lacuita, intoarsa, colorata si cea combinata si accesorizata ramane preferata creatorilor de moda.

2. Botinele cu toc

Iata ca unele dintre cele mai indragite tipuri de incaltaminte inca se pastreaza in top si nu se lasa trecut in colectii demodate. Botinele cu toc sunt extrem de usor de asortat oricarei tinute, ele putand fi purtate atat in tinutele office, cat si cele foarte elegante, in functie de modelul ales. Unul din magazinele online unde gasesti modele reusite, la preturi foarte bune, este https://www.modlet.ro/46-botine , care iti pune la dispozitie o multime de variante dintre care sa alegi. Se poate spune ca, botinele au salvat multe femei de repetabilul ,,nu am ce sa port astazi,,. Sezonul rece le pastreaza in trend ,alaturate paltoanelor smart casual mai ales. Modelele cu sireturi, capse, scai si catarame sunt primele alegeri. Toamna pot fi purtate cu fuste si rochii, dressuri plasa, pantaloni largi,midi si costume inspirate din moda barbateasca, iar iarna le poti purta cu o pereche de sosete groase colorate, in buline, dungi sau forme haotice si ai obtinut imediat un look jucaus, care sparge gheata!

3. Pantofi fara toc si sneakersiIata ca a venit vorba si despre cea mai comoda categorie de incaltaminte, prima alegere a doamnelor si domnisoarelor care nu au o problema cu a coborî, din cand in cand, de pe tocuri. Cum vara aceasta au facut furori, era culmea sa nu se pastreze in trendul toamnei lui 2018 si sneakersii, care pot fi purtati in cele mai creative moduri posibile,fiind alaturati din ce in ce mai des tinutelor smart-casual, cu o tenta funky old school. Despre pantofii cu talpa joasa nu mai are sens sa se povesteasca, pentru ca stii deja cat de confortabili si versatili sunt acestia. In materie de pantofi, modelele mai masculine sunt foarte apreciate, iar sneakersii colorati iti ofera un look jucaus si foarte interesant, daca sunt purtati in mod corect.

Toamna aceasta se prezinta cu unele dintre cele mai calduroase tendinte, usor adaptabile oricarui stil. Iar daca ar fi sa se prezinte in doar cateva cuvinte acest trend, s-ar putea spune ca este unul care nu te poate opri de la distractie si stralucire!

Politica