joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil în stare gravă după ce a fost mușcat de un câine

Un copil în vârstă de șase ani, din Craiova, a fost mușcat de un câine, rasa Amstaff, micuțul suferind răni grave la coapsa stângă. Potrivit Poliției, câinele a scăpat din curtea proprietarului și l-a mușcat pe copil.

Proprietarul câinelui a fost amendat cu 1.500 de lei și este cercetat penal.
„Un copil de șase ani a fost mușcat de câine, joi, pe strada Lalelelor din Craiova. Proprietarul câinelui a fost identificat, fiind sancționat cu 1.500 de lei întrucât câinele nu era înregistrat așa cum legea îl obligă pe proprietar. Bărbatul locuia în apropierea locului producerii accidentului, câinele scăpând din curte. Copilul a suferit răni, fiindu-i afectată coapsa stângă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

De asemenea, acesta s-a ales și cu dosar penal pentru neluarea măsurilor pentru a preveni atacul canin asupra unei persoane. Copilul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Ulterior a fost transferat la un spital din Capitală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A fost consultat si datorită plagii profunde si cu importantă pierdere de substanță s-a propus internarea”, a precizat Alin Demetrian, managerul SJU Craiova, adaugand ca parintii copilului au refuzat si l-au dus la un spital din Capitala.

Vecinii spun ca nu este pentru prima data cand cainele ataca oamenii, fiind cunoscut ca agresiv.

Politica