joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit la doar 11 ani, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o furase

După ce a reuşit să fure o maşină, un băiat de numai 11 ani din Ioneşti, județul Vâlcea, a avut un sfârşit tragic. Acesta ar fi condus câţiva kilometri, până când a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.
Băiatul se plimba joi seara singur, prin localitate, când a zărit în fața unei porți o maşină pe care proprietarii o lăsaseră deschisă şi cu cheile în contact. Copilul de doar 11 ani s-a urcat în vehicul şi a pornit spre localitatea Orleşti şi a ajuns până în apropierea unei hidrocentrale unde, din cauza unei manevre greşite, s-a răsturnat. Geamul din dreapta era deschis, iar copilul a fost azvârlit afară şi prins sub maşină care a început să se rostogolească.

„Copilul a fost aruncat în afara autoturismului și strivit de mașina care se rostogolea”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Catălin Popescu

Un localnic, martor la accident, a sunat după ajutor. Echipele de intervenţie de la Poliţie, pompieri şi Serviciul de Ambulanţă ajunse la locul accidentului au putut constata că băiatul nu mai prezenta semne vitale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiştii au deschis o anchetă pentru a stabilii împrejurările în care maşina a fost furată.

Politica