sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu Colli rupt, Craiova caută soluție de avarie în avanposturi!

Meza Colli s-a accidentat la primul antrenament în alb-albastru și va sta pe puțin o lună. În aceste condiții, U Craiova caută variante pentru atac.

Una dintre soluțiile descoperite de conducerea oltenilor este Cătălin Golofca, extrema celor de la FC Botoșani. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 28 de ani a atras atenția oficialilor olteni, potrivit Fanatik.ro. . “Suporterii craioveni sunt extraordinari, acolo te simți cu adevărat fotbalist. E o plăcere să joci în Bănie”, spunea Golofca după ultimul meci în Bănie. Potrivit presei centrale, oltenii sunt interesați și de o repatriere a lui Bogdan Vătăjelu. Fostul căpitan din Bănie a declarat la ProX: “Sunt bine, sunt sănătos. Mi-aș fi dorit să joc mai mult. Am rămas în relații foarte bune cu conducerea de la Craiova, am luat în calcul posibilitatea de a mă întoarce. Mai mult de atât nu pot comenta. Nu știu care sunt șansele de a mă întoarce. Sparta cere niște condiții foarte exagerate, mai ales că nu joc. Desigur, s-au plătit bani foarte mulți pentru mine, dar nici nu sunt folosit. Eu îmi doresc să joc, nu știu cât de mare e posibilitatea să vin la Craiova. Sper să se clarifice situația”.

Rossi are două variante de transfer!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Patronatul oltenilor are emoții mari în aceste zile. Are șanse reale să scape de unul dintre cele mai mari salarii pe care le plătește, cel al lui Rossi. Presa din Italia susține că două formații de Serie B, Ascoli și Padova, ar fi dispuse să ia povara de peste 10.000 de euro lunar de pe umerii clubului craiovean. Rossi a fost expediat la echipa a doua a clubului, el fiind mai mult timp accidentat. Mijlocașul trecut pe la Juventus mai are un an de contract cu formația alb-albastră.

Politica