miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toate reacțiile după eșecul de la Leipzig: „A fost divin! Craiova putea pierde cu 6-0!

Jucătorii s-au arătat năuciți, Mangia a explicat de ce au fost inferiori, iar glorii ale fotbalului românesc știu unde s-a greșit.

Craiova a arătat ca o echipă minusculă la Leipzig. A trecut de cinci ori centrul terenului, iar la singura fază de poartă a avut norocul să înscrie. Într-un 3-1 ce păstează șanse teoretice la calificare. De ce au jucat oltenii atât de prost? Versiunea lui Mangia: Trebuie să înțelegem cu toții că fotbalul românesc este inferior celui german. Dacă vă așteptați să venim aici să dominăm, erau așteptări un pic cam mari. În fața unei echipe precum Leipzig trebuie să evoluezi perfect. Noi am primit două goluri pe faze fixe. Repet, consider că există o diferență de nivel între cele două echipe. Șansele sunt minime, dar calificarea nu este jucată”.

Jucători năuciți!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Undeva filmul s-a rupt pentru jucătorii Craiovei, ținuți în corzi de adversar: „Nu am avut emotii, dar au fost momente cand am fost nauciti, pentru ca au dominat jocul. Trebuie sa tinem capul jos, sa recunoastem ca ne-au dominat”, e opinia lui Cicâldău. Completat de Martic, autorul golului: „A fost un meci foarte dificil, împotriva lui Leipzig e foarte greu. Mi-as dori sa vina multi la meciul retur. Nu le pot promite mare lucru, ci doar ca vom lupta pana la capat pentru un rezultat bun”.

Legende îngrijorate!

Atacant de legendă al Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, a spus: : „Nu mi-a plăcut, ce am văzut! Sigur, scorul poţi spune că iţi dă speranţe, dar la ce am vazut, nu cred că avem şanse de calificare. Cred ca Leipzig va merge mai departe. E greu să joci cu juniori în cupele europene, par nişte decizii forţate. Dacă ai ajuns totuşi să joci în Europa, nu ai voie să tratezi dubla cu Leipzig în maniera asta”. O declarație suprinzătoare a dat Mulțescu, fost tehnician în Bănie: „A fost ceva divin, Craiova putea pierde cu 5-0, 6-0. Trebuia să atace mai mult. Vă dau un exemplu, la Dinamo am întâlnit deținătoarea Cupei Campionilor. Am zis ‘e șansa noastră’. Am dat cinci goluri. Jucători talentați sunt și acum, la Craiova, dar atitudinea nu a fost cea care trebuie”.

Politica