Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Polițist acuzat că a adormit în mașina de serviciu

Publicat

pe

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj a declanșat o anchetă, după ce un polițist a fost fotografiat dormind în mașina de serviciu. Fotografia cu pricina a fost publicată pe o rețea de socializare.
Polițistul a fost surprins de un gorjean, care a afirmat că fotografia a fost făcută aproape de Judecătoria din Motru. În mașina de Poliție se aflau doi agenți, unul la volan și altul în dreapta, acesta părând că doarme. Gorjeanul îi acuză pe polițiști și de abuz.
„Poliţia de la Motru, aseară la 3 (în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică – n.r.), aşa verificau ei actele unei maşini. Unul dormea şi celălalt căuta pe telefon cum se verifică o asigurare de bg (Bulgaria – n.r.). Ruşine Poliţia Română”, a scris acesta, pe rețeaua de socializare unde a publicat imaginea.
Cel care a făcut postarea pe facebook a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că fratele său a fost cel oprit de poliţişti şi a văzut că unul dintre agenţi doarme în maşină.
„Maşina a fost a mea şi a fost fratele meu la nişte fete la Motru. Pe la ora 03.30 noaptea l-au oprit doi poliţişti, un agent i-a luat numerele de pe maşina de Bulgaria. Colegul lui dormea, iar el căuta pe internet pe un site să vadă dacă are asigurarea valabilă. După ce i-a luat numerele, agentul a reţinut cartea maşinii, a scris în procesul verbal că a reţinut certificatul, iar certificatul e şi acum la mine”, a spus bărbatul.
El este decis să depună plângere pentru abuz.
„Scrie că au reţinut certificatul, deşi este la mine. Îl am acasă. Este martor şi şoferul care era cu fratele meu, a văzut că dormea (poliţistul – n.r.). Peste drum de Judecătoria din Motru s-a întâmplat. Am plecat noaptea de acasă să merg cu platforma ca să iau maşina acasă. A doua zi a venit agentul care a greşit şi se comporta ca o fată mare cu mine. Mi-a reţinut cartea de înmatriculare de Bulgaria. Mi-a ţinut-o ca să aibă garanţie că îi duce certificatul a doua zi, ca la piaţă. A treia problemă este că dormea. Este poză. Se vede numărul maşinii, ora”, a mai afirmat gorjeanul.
Șefii IPJ Gorj au declanșat o anchetă internă în acest caz.
sursa foto: mediafax.ro

© 2021. Toate drepturile rezervate.