sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Guvernul a trimis în județ 1,6 milioane lei pentru calamități

Guvernul României a alocat în ședința de Guvern din data de 12 iulie 2018, suma de 1.600.000 lei Consiliului Județean Mehedinți, bani care vor fi folosiți pentru refacerea unor drumuri afectate de calamități, în prima parte a anului 2018. Astfel, în urma evaluărilor efectuate de comisia de specialitate întrunită prin Ordinul Prefectului Județului, s-a constatat că pe DJ 606B, în satele Corzu, Bîcleș și Podu Grosului, din comuna Bîcleș și pe DJ 607B, în satul Breznița Ocol, comuna Breznița Ocol, fenomenele hidrometeorologice au dus la producerea unor alunecări de teren care au afectat carosabilul.

În urma proiectului de hotărâre semnat de președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, și prefectul Nicolae Drăghiea, Consiliului Județean Mehedinți i-a fost alocată suma de 1.600.000 lei, banii provenind din Fondul de Intervenție al Guvernului.

Președintele CJ Mehedinți a dispus ca în perioada următoare să înceapă procedurile pentru refacerea celor trei porțiuni de drumuri județene afectate, astfel încât, locuitorii și participanții la trafic să nu aibă de suferit”, a anunțat Oana Buzatu, de la Compartimentul pentru Relația cu Mass – Media al CJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica