miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un nou scandal la ApaRegio. Mașină plină cu dejecții golită în râul Jiu

După scandalul creșterii tarifelor la serviciile de apă și canal, la ApaRegio Gorj a apărut o nouă situație neplăcută. Unul dintre șefii Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Gorj, Claudiu Fiu, a filmat un angajat al instituției în timp ce golea o mașină vidanje într-un canal care ajunge în râul Jiu, deși potrivit legii acestea ar trebui golite la stația de epurare.

Cei care i-au adus în atenție lui Claudiu Fiu despre cele petrecute sunt târgujienii  care pescuiau în zona Bicaz, din municipiul Târgu Jiu. După ce informația a fost făcută publică, comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor au mers la fața locului și au prelevat probe de apă, iar după ce vor primi rezultatele analizelor vor aplica sancțiunile care se impun.

 

La rândul său, directorul Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu a precizat că va analiza situația, fiind demarată o anchetă internă.  Dacă va fi găsit vinovat, angajatul respectiv va fi aspru sancționat, riscând chiar să își piardă locul de muncă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Și Primăria Municipiului Târgu Jiu s-a autosesizat în acest caz, fiind acționar al societății ApaRegio.

„Referitor la incidentul în care a fost implicată societatea ApaRegio, semnalat în mass media astăzi, Primăria Municipiului Târgu Jiu, în calitate de acționar al acestei societăți, face apel la autoritățile competente să efectueze verificările necesare și să fie luate măsuri în consecință”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Politica