Conecteaza-te cu noi

Dolj

Tineri din Italia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, China, la Şcoala de vară „Constantin Brâncuşi”

Publicat

pe

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează, în perioada 9 – 29 iulie 2018, cursurile şcolii de vară „Constantin Brâncuşi”. 13 tineri din Italia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, China au ales să petreacă trei săptămâni în România, la Universitatea din Craiova.

De luni până sâmbătă, în prima parte a zilei, în intervalul orar 10.00-14.00 aceştia vor beneficia de cursuri de limbă română şi de cursuri de civilizaţie românească. Cursurile vor fi predate în funcţie de nivelul de limbă română al participanţilor:  începător şi avansat.

Pe 22 şi 23 iulie, participanţii la cursurile şcolii de vară „Constantin Brââncuşi”  vor  pleca în excursii tematice la Târgu Jiu şi Drobeta-Turnu Severin.

Nu vor lipsi din programul Şcolii de vară „Constantin Brâncuşi”, vizite la muzeele din Craiova: Muzeul Olteniei, secţia Ştiinţele Naturii, Muzeul de   Arheologie, Muzeul de Etnografie şi Folclor şi plimbări în Centrul Vechi al Craiovei, Piaţa Mihai Viteazu, Grădina Botanică, Parcul „Nicolae Romanescu”, Parcul Tineretului. De asemenea, studenţii vor participa la ateliere de lucru interculturale.

Pe 27 iulie, studenţii vor susţine testul final de limbă română, iar pe 28   iulie, participanţii vor primi certifícatele de competenţă lingvistică conform cadrului european comun de referinţă pentru limbi şi  va avea loc seara festivă cu   o cină tradiţională românească.

Şcoala de vară „Constantin Brâncuşi” este cea de-a şasea ediţie reluată (a XIX-a în total).

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.