vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Trei bărbați „penali”, încătușați de poliție

Pe unul l-au prins și l-au dus la pușcărie iar pe ceilalți doi i-au încătușat pentru infracțiuni la regimul rutier. Este vorba de trei bărbați din Mehedinți încătușați de polițiști. La data de 18.06.2018, polițiștii Compartimentului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigații Criminale, au depistat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin un bărbat în vârstă de 30 de ani, persoană pe numele căreia instanța de judecată emisese mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Șofer încătușat de Poliția Severin

La data de 19.03.2018, ora 02:50, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu la intersecția cu strada Kiseleff, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul auto nu a oprit autoturismul, iar la intersecția străzilor bulevardul Tudor Vladimirescu cu strada Kiseleff a rupt un indicator de orientare și a avariat ușor două autoturisme parcate regulamentar pe bulevardul Tudor Vladimirescu.

Ulterior, acesta a oprit autoturismul, fiind identificat de către echipajul de

poliție. Față de persoana în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

Șofer încătuașat de poliția Vânju Mare

La data de 18.06.2018, ora 18:45, polițiștii Formațiuni de Ordine Publică din cadrul Poliției orașului Vînju Mare, pe timpul exercitării serviciului de patrulare, au depistat în trafic un bărbat în vârstă 27 de ani, din Vînju Mare, județul Mehedinți, în timp ce conducea pe DC 96, în localitatea Traian, un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 12.02.2018.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de persoana în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

Politica