duminică, iulie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Pagube în trei localităţi oltene, în urma ploilor

Culturi agricole şi drumuri comunale din trei localităţi oltene au fost afectate de vremea extremă din ultimele zile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că evaluarea finală a pagubelor de la Pîrşcoveni, Movileni şi Tătuleşti va fi făcută de comisii constituite la nivelul Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă

Până în acest moment au transmis rapoarte informative localitățile Pîrșcoveni, Movileni și Tătulești. În cele trei localități au fost afectate culturi agricole și drumuri comunale. Conform Ordinului comun nr. 1.422/192/2012 al Ministerului Mediului și Pădurilor și Ministerului Administrației și Internelor, la nivelul Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență se vor întocmi comisii care vor întocmi evaluarea finală a pagubelor. După primirea evaluărilor finale, la fața locului se va deplasa o comisie județeană, stabilită prin Ordin al Prefectului, pentru validarea datelor constatate de comisiile locale”, a afirmat Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Județul Olt s-a aflat sub atenționare meteorologică de Cod Galben, până pe 15 iunie 2018, ora 8.00, privind ploi torențiale, vijelii, căderi de grindină, cantitățile de apă depășind 25 litri pe metrul pătrat și pe arii restrânse 60-80 litri pe metrul pătrat.

Politica