sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Au terorizat mai mulţi gorjeni, spârgând case şi furând obiecte de tot felul

Doi bărbaţi din Bumbeşti Jiu sunt cercetaţi de poliţiştii gorjeni, fiind suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe, pe raza judeţului. Prima sesizare în acest sens a venit la începutul lunii mai, din partea unei femei din Târgu Jiu, iar la o lună distanţă un bărbat din Drăguţeşti a anunţat poliţia că i-a fost spartă casa.

Cei doi bărbaţi sunt bănuiţi că au fost implicaţi şi în alte cazuri de furt înregistrate în Târgu Jiu şi Bumbeşti-Jiu.

La data de 5 mai, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 67 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa ginerelui său din comuna Schela, prin forțarea sistemului de închidere al unei uși de acces, de unde au sustras mai multe bunuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, la data de 3 iunie, Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăguțești, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, prin forțarea sistemului de închidere al unei uși de acces, unde au scotocit și răvășit bunurile din toate încăperile și au sustras mai multe bunuri și obiecte de valoare. În urma activităților desfășurate de către lucrătorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu-Jiu și Poliției Orașului Bumbești Jiu, au fost identificați autorii faptelor, doi bărbați de 40 și 45 de ani ambii din localitatea Bumbești Jiu, bănuiți de săvârșirea mai multor fapte de furt din locuințe, pe raza localităților Târgu-Jiu şi Bumbești Jiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor două persoane, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere și violare de domiciliu.

Politica