Plouă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Clădirea a fost inaugurată în martie

Ploile din ultima perioadă au creat probleme la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, apa infiltrându-se prin acoperişul clădirii recent inaugurate. Toate deficienţele au fost transmise Companiei Naţionale de Investiţii, cea care a suportat costurile investiţiei, urmând ca firma constructoare să ajungă în Târgu Jiu şi să rezolve situaţia.

Potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, cei de la Direcţia de Patrimoniu din cadrul instituţiei au efectuat deja o informare în care sunt trecute toate deficienţele şi în baza raportului întocmit a fost transmisă o adresă la Compania Naţională de Investiţii. Lucrarea este în garanţie, toate reparaţiile viitoare urmând a se face pe cheltuiala constructorului, o firmă din Slatina. Rămâne ca reprezentanţii acestei unităţi să vină la Târgu Jiu, să vadă unde şi de ce au apărut probleme şi să remedieze deficienţele.

„Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu a făcut o adresă, ne-a adus la cunoştinţă anumite probleme care au apărut la Sala Sporturilor din Târgu Jiu şi noi am înaintat acest raport Companiei Naţionale de Investiţii. Sala este încă în garanţie, există o anumită sumă care a rămas din proiectul iniţial şi urmează ca societatea care s-a ocupat de construcţie să vină şi să remedieze deficienţele”, a menţionat Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost inaugurată anul acesta, la finele lunii martie. Clădirea are o capacitate de peste 1.200 de locuri, costul total al investiţiei, suportat de Compania Naţională de Investiţii, ridicându-se la 2.000.000 de euro.

Populare

Recomandări

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Aparatură medicală modernă pentru un centru de sănătate

Aparatură medicală modernă la centrul de sănătate de la...

Drumurile de tarla, asfaltate într-o comună

Drumurile de tarla pe care circulă tractoarele vor fi...

Tensiuni între Sorin Cârțu și Mihai Rotaru: „Mi se pare exagerat!”

Mihai Rotaru l-a taxat în mod public pe Sorin...