vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Unul în arest, altul liber, după ce au fost prinşi conducând fără permis

Un bărbat din comuna mehedinţeană Gruia a fost reţinut pentru 24 de ore, de poliţişti, după ce a fost prins conducându-şi maşina deşi avea permisul suspendat. Un altul, din Gogoşu, care a fost prins la volanul unei maşini deşi nu deţinea deloc permis de conducere, s-a ales doar cu dosar penal.

Bărbatul din Gruia a fost prins conducând pe DN 65 C.

La data de 06.06.2018, în jurul orelor 03:10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vânju Mare au depistat în trafic un bărbat de 43 ani, din comuna Gruia, județul Mehedinți, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 56C, în localitatea Gruia, județul Mehedinți. Procedând la verificarea acestuia oamenii legii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă determinată, începând cu data de 20.05.2018. De asemenea, solicitându-i recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conducătorul auto a refuzat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal și conducerea unui vehicul având dreptul de conduce suspendat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 2 din Codul Penal”, arată Poliţia Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri urma să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, până la închiderea ediţiei nefiind luată o decizie în acest sens.

Celălat bărbat, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost depistat în Severin. Şi acesta a refuzat recoltarea de probe biologice. El a scăpat însă de arest.

La data de 07.06.2018, polițiștii Biroului de Ordine Publică duin cadrul Poliţiei municipiul Drobeta Turnu Severin au depistat pe bdul. Tudor Vladimirescu doi bărbați de 29 respectiv 44 ani, ambii din comuna Gogoșu, județul Mehedinți, care se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Franța. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că persoana de 29 ani a condus autoturismul pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, fiindu-i încredințat de către celălalt bărbat care este proprietarul acestuia. Extinzând verificările polițiștii au stabilit că bărbatul care a condus autovehiculul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categoriei, refuzând recoltarea de probe biologice. În cauză, față de bărbatul de 29 ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alin. 1 și de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal, iar proprietarul autovehiculului este cercetat pentru comiterea infracțiunii prevăzute și pedepsite de articolul 335, al.3 din Codul Penal”, potrivit Poliţiei Mehedinţi.

Politica