vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii şi reţineri în Târgu Jiu. Patru patroni bănuiţi de afaceri ilegale cu materiale reciclabile

Patru persoane, dintre care doi bărbaţi şi două femei, toţi administratori de firme, au fost reţinuţi în urma unor percheziţii derulate, miercuri, în Târgu Jiu şi în comunele Grajduri şi Ciurea din judeţul Iaşi. Aceştia sunt bănuiţi că au făcut afaceri ilegale cu materiale reciclabile, prejudiciul fiind de 440.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Gorj, dosarul era înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, operaţiunile de miercuri fiind o continuare a cercetărilor în această cauză. „La data de 06 iunie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Iaşi, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Serviciul Operaţiuni Speciale Gorj, au continuat cercetările într-un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, ocazie cu care s-au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Târgu Jiu și comunelor Grajduri şi Ciurea, din judeţul Iaşi, pentru documentarea activităţii infracţionale, într-o cauză de evaziune fiscală, având un prejudiciu de 440.000 lei. Totodată au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul I.P.J. Gorj.

În urma probatoriului administrat, s-a luat măsura reţinerii față de două femei, de 50 și 58 de ani, din Târgu Jiu și comuna Ciurea, județul Iașși față de doi bărbați, de 50 și 58 de ani, din aceleași localități, toți administratori ai unor societăți comerciale, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, constând în efectuarea de relații comerciale cu materiale reciclabile”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica