vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mitriță, mesaj tranșant pentru Băluță: „Să plece de la Craiova!”

După ce au fost coechipieri și la Națională, în victoria cu 2-0 contra Finlandei, Alexandru Mitriță a anunțat suporterii CSU că vrea să mai rămână măcar un an în Bănie și a fost tranșant la adresa lui Băluță.

După succesul cu nordicii, de pe „Ilie Oană”, Alex Mitriță a declarat: O să plecăm în vacanță fericiți. A fost un test bun pentru Liga Națiunilor. Suntem foarte bucuroși că nu am pierdut, că am avut o evoluție solidă. Echipa națională arată foarte bine. Trebuie să petrecem mai mult timp împreună. Ne trebuie mai multă omogenitate, apoi vom fi foarte greu de bătut. Lobonț ne-a ajutat întotdeauna. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut. Îl văd un antrenor exigent. Suporterii au fost minunați”.

Întrebat dacă vrea să părăsească Bănia în această vară, Mitriță a zis: „Cred că mai rămân un an la Craiova. Simt că mai trebuie să stau. Îmi doresc să plece Băluță, el e de foarte mult timp aici și trebuie să facă pasul în afară”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

România a câștigat cu 2-0 partida amicală susținută în compania Finlandei. Mitriță, Băluță și Bancu au fost titulari în echipa lui Cosmin Contra.

Politica