marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Unii vor chefuii iar alții se vor uita și îi vor păzii

Unii vor bea, vor mânca și vor chefui, alții se vor uita și le vor asigura liniștea. Efective însemnate de jandami vor fi prezente în toate localitățile din Mehedinți unde este nedeie de Rusalii. În perioada 26-28 mai a.c., efective din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova vor asigura măsurile de ordine, siguranţă publică și protecția participanților la manifestările organizate pe raza județului Mehedinți, ocazionate de sărbătoarea Rusaliilor.

Jandarmii vor acționa în municipiul Drobeta Turnu Severin unde se desfășoară nedeia de la Gura Văii precum și în următoarele localități: Cujmir, Ostrovu Mare, Oprișor, Roșiori, Moisești, Podeni, Devesel, Vrata. Echipajele de jandarmi vor avea în vedere identificarea, monitorizarea şi descurajarea persoanelor sau grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetățenilor să se conformeze indicaţiilor forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă grijă de bunurile personale, să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenția. Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor adresându-se echipajelor de jandarmi sau prin Sistemul Unic pentru Apeluri deUrgență 112.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica