ALDE Dolj: Vrem ca Pilonul II de pensii să fie puternic

Anișoara Stănculescu, vicepreședinte ALDE Dolj: ”Nimeni nu se va atinge de banii din Pilonul II de pensii. Recomandăm PNL să-și consume energiile în campanii cu adevărat utile pentru societate”.

ALDE susține că fiecare român trebuie să aibă libertatea de a opta pentru contribuția la Pilonul II de Pensii. Nu suntem de acord și nu vom fi de acord cu trecerea automată la Pilonul I a contribuabililor care nu au optat explicit pentru Pilonul II.

Ca partid liberal modern, ALDE susține necesitatea de a avea în continuare Pilonul al II  de Pensii foarte puternic, cu un randament cât mai bun. Doar stimulând concurența cei care se vor pensiona peste 10-20 de ani se vor putea bucura de pensii decente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este viziunea noastră de la care nu vom abdica și pe care o sutinem și în actualul guvern. Acest guvern nu caută să afecteze dreptul angajaților, al românilor aflați în activitate la o pensie decentă atunci când se vor pensiona.

De aceea considerăm că anunțata campanie a PNL pro Pilonul II este o pierdere de timp și de resurse. Este o minciună sfruntată că noi am vrea naționalizarea Pilonului II de pensii. Este doar o afirmație populist – alarmistă a celor de la PNL care nu mai știu ce să inventeze ca să iasă din groapa de încredere publică în care au intrat.

Cerem încă o dată liderilor PNL să recupereze responsabilitatea afirmațiilor făcute în spațiul public. Românii nu mai pot fi păcăliți!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Populare

Recomandări

A murit încercând să se urce din mers în tractor

Luni, 30 mai, polițiștii Secției 11 Poliție Zătreni au...

Evenimente de Ziua Internațională a Copilului, în Târgu-Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu a pregătit evenimente de neratat...

Scandal de proporții în fotbalul craiovean. Mititelu și Sorin Cârțu au răbufnit

Tensiunile din fotbalul craiovean au atins, din nou, cote...

Protest la Penitenciarul Pelendava

Sindicaliștii de la Pheonix-Pelendava și Sindicatul Pajura Dolj anunță...