miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE Dolj: Vrem ca Pilonul II de pensii să fie puternic

Anișoara Stănculescu, vicepreședinte ALDE Dolj: ”Nimeni nu se va atinge de banii din Pilonul II de pensii. Recomandăm PNL să-și consume energiile în campanii cu adevărat utile pentru societate”.

ALDE susține că fiecare român trebuie să aibă libertatea de a opta pentru contribuția la Pilonul II de Pensii. Nu suntem de acord și nu vom fi de acord cu trecerea automată la Pilonul I a contribuabililor care nu au optat explicit pentru Pilonul II.

Ca partid liberal modern, ALDE susține necesitatea de a avea în continuare Pilonul al II  de Pensii foarte puternic, cu un randament cât mai bun. Doar stimulând concurența cei care se vor pensiona peste 10-20 de ani se vor putea bucura de pensii decente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este viziunea noastră de la care nu vom abdica și pe care o sutinem și în actualul guvern. Acest guvern nu caută să afecteze dreptul angajaților, al românilor aflați în activitate la o pensie decentă atunci când se vor pensiona.

De aceea considerăm că anunțata campanie a PNL pro Pilonul II este o pierdere de timp și de resurse. Este o minciună sfruntată că noi am vrea naționalizarea Pilonului II de pensii. Este doar o afirmație populist – alarmistă a celor de la PNL care nu mai știu ce să inventeze ca să iasă din groapa de încredere publică în care au intrat.

Cerem încă o dată liderilor PNL să recupereze responsabilitatea afirmațiilor făcute în spațiul public. Românii nu mai pot fi păcăliți!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica