joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinencele n-au prins podiumul

Junioarele III de la CSS Drobeta Turnu Severin au încheiat pe locul al V-a sezonul 2017-2018 al Campionatului Național de Handbal

Repartizate în Seria B a turneului final, de la Sfântu Gheorghe, fetele pregătite de Petronela Naum au remizat, în primul meci, cu CSS Bacău (29-29), după care au fost învinse cu 28-21 de Corona Brașov, iar în ultimul joc, decisiv pentru locul secund, au încheiat la egalitate cu Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, scor 27-27. Cu 2 puncte, severinencele s-au clasat pe locul al III-lea în grupă și au jucat, pentru locurile 5-6, cu ACS Pegas Târgu Mureș, de care au dispus cu 31-28. Finala a fost câștigată de ACS Corona Brașov, care a trecut de CSM București cu 29-28. Medaliile de bronz au fost adjudecate de CS Chimia Râmnicu Vâlcea, care a trecut, la pas, de Energetic Râmnicu Vâlcea, scor 29-15.

Cu puțin noroc, puteam lupta pentru o medalie. Dacă, în loc de 2 remize, obțineam o victorie în faze grupelor, ne calificam în semifinale. A fost un turneu cu emoții, cu stres, dar fetele au avut o evoluție foarte bună. Vreau să le felicit pentru ceea ce au demonstrat în acest sezon. Pot avea un viitor strălucit în handbal, fiindcă dispun de talentul necesar pentru a face performanță. De exemplu, Amalia Butaliu a fost desemnată cea mai bună extremă stânga a competiției, a precizat antrenoarea Petronela Naum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSS Drobeta a mizat la Sfântu Gheorghe pe Cristina Sipoteanu, Amelia Cotoroianu – Ani Baroga, Gabriela Istratie, Amalia Butaliu, Raluca Baghina, Alexandra Adam, Adelina Mitroi, Mădălina Perju, Alexia Pîrjan, Denisa Iordache, Alexandra Chilom, Alexandra Sfiea, Roxana Gheorghiceanu și Andreea Puica.

Politica