sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Condamnat, încătușat și dus la ,,mititica”

Un posesor de mandat de executare a închisorii a fost identificat de polițiști și dus la ,,zdup”. Polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Mehedinți au depistat pe raza municipiului Drobeta Tr. Severin un tânăr de 20 ani, din municipiu, față de care Judecătoria Drobeta Tr. Severin a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Drobeta Tr. Severin.

Fără permis

La data de 15.05.2018, polițiștii Biroul Rutier din cadrul Poliției mun. Dr.Tr. Severin au depistat un bărbat de 30 ani, din comuna Punghina, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, avand permisul de conducere anulat din anul 2011.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fară permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 335, alineatul 2 din Cod Penal.

Încă unul fără permis

La data de 15.05.2018, ora 20.25, polițiștii orașului Strehaia au depistat un bărbat de 63 ani, din com. Șimian, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe str. Republicii din orașul Strehaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 din Codul Penal. La data de 15.05.2018, ora 17:30, polițiștii Postului de Poliție Gogoșu au depistat un bărbat de 41 ani, din comuna Devesel, județul Mehedinţi, care a condus pe DN 56B, un autoturism neînmarticulat, având aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare provizorii, expirate de la data de 04.03.2015, număr ce era atribuit unui alt autoturism și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 alin 1 și 2 și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută de art.335 alin.1 Cod Penal.

Altul fără permis

La data de 15.05.2018, pe DN 67, pe raza localității Halânga, un bărbat de 42 ani din comuna Izvorul Bîrzii, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a intrat în coliziune cu alt autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 54 ani, care circula în aceeasi directie de mers. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei persoane de 36 ani, din comuna Gîrla Mare, judeţul Mehedinţi, pasageră pe scaunul din dreapta față al autoturismului care circula regulamentar.

Conducătorul auto poseda permis de conducere valabil pentru categoria din care face parte autovehiculul condus și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.În autoturism nu au fost identificate dispozitive de detecţie a aparatelor radar, iar starea de viabilitate a drumului nu a influenţat producerea accidentului.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săv. infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 196 alin. 2, 3 Cod Penal.

Politica