Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Poliţistul Dorin Petcu este căutat de colegi, după ce a fugit de la Parchet. Urma să fie audiat

Publicat

pe

Agentul de Poliţie Dorin Petcu este căutat de colegi după ce a fugit de la Parchet unde urma să fie audiat, el fiind inculpat într-un dosar în care este acuzat de purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual.
Vezi AICI povestea.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj urmează să ceară mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Petcu.  Procurorii au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră și fac apel la cei care pot oferi informații despre agentul de poliție să se adreseze IPJ Dolj sau Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, agentul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, a fost chemat, astăzi, la sediul instituției pentru a fi audiat de procurorul de caz, în dosarul în care era cercetat pentru purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual. Faptele au fost comise în noaptea de 27/28 iulie 2016, când Petcu și alți polițiști ar fi luat pe sus un craiovean, Ionuț Boceanu (care a depus plângere în acest sens), l-ar fi băgat cu forța în mașină, dus la sediul IPJ Dolj, bătut, și apoi amenințat să nu depună plângere. Dorin Petcu s-a prezentat la Parchet, dar a spus că nu vorbește decât în prezența avocatului său și că merge la mașină să-și ia telefonul ca să-l sune. Numai că a urcat în mașină și a dispărut, fără să mai răspundă la telefon. Procurorii au emis mandat de aducere pe numele său care s-a dat în executare la IPJ Dolj, au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră și urmează să ceară Tribunalului Dolj arestarea în lipsă a acestuia.

© 2022. Toate drepturile rezervate.